Széchenyi 2020

Tisztelt Földhasználók!

A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény 78.§ (1) a) bekezdése alapján a vadászatra jogosult a károk megelőzése érdekében köteles a földhasználók számára elérhető módon, a vadkárral kapcsolatos ügyekben hivatalos kapcsolattartót megadni.

Ezen Hirdetményben tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt-nek (székhely: 2025 Visegrád, Mátyás király u. 6.), mint a 13-572850-301 kódszámú vadászterület vadászatra jogosultjának a hivatalos kapcsolattartója, a Pilisi Parkerdő Zrt. Valkói Erdészetéhez tartozó területén lévő községhatárokhoz tartozó valamennyi ingatlanon:

Név: Magyar Ferenc
Levelezési cím: 2114 Valkó, Szabadság út 223.
Telefonszám: 28-572-020
E-mail cím: magyar.ferenc KUKAC pprt PONT hu

Kérjük, hogy az Önök használatában álló ingatlanokra vonatkozó 2019. évi őszi és 2020. évi tavaszi vetéstervet (községhatár, hrsz., terület, növénykultúra megnevezése) a kapcsolattartó részére a vadkár elhárítási intézkedések mielőbbi megkezdése miatt írásban elküldeni szíveskedjenek.

A vadkár megelőzése, a szükséges intézkedések megtétele és az eredményes együttműködés érdekében kérjük, hogy a kapcsolattartó részére az általa is közölt elérhetőségeket szíveskedjenek megadni.

További részletek a csatolt dokumentumban.

Letölthető dokumentumok

Fájl Leírás Fájl méret
pdf Hirdetmeny_02 304 KB
Share This