Széchenyi 2020

Tisztelt Gazdálkodó!

 

AMENNYIBEN ÖN A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által működtetett FALUGAZDÁSZ-HÁLÓZAT MUNKAVÁLLALÓINAK TÉRÍTÉSMENTES ELEKTRONIKUS KÉRELEM BENYÚJTÁSBAN VALÓ KÖZREMŰKÖDÉSÉT KÍVÁNJA IGÉNYBE VENNI, úgy arra KIZÁRÓLAG A KAMARAI MEGHATALMAZÁS KERETÉBEN VAN LEHETŐSÉGE.

Tájékoztatjuk, hogy a 2017. évtől kezdődően a gazdálkodó ügyfélkapuját a falugazdász az elektronikus kérelem benyújtására nem használhatja.

Ha a kérelem benyújtásával kapcsolatban a falugazdász segítségét veszik igénybe az ügyfelek, akkor előtte célszerű időpontot egyezetni az esetleges sorban állás elkerülése végett. A gyorsabb ügyintézés érdekében az igénylőnek javasolt a benyújtáshoz minden szükséges dokumentumot előkészítenie és a benyújtáshoz magával vinnie, pl.:

fényképes személyazonosságot igazoló okmány

amennyiben nincs érvényes meghatalmazása a falugazdász részére, úgy kell az az igénylő elektronikus jelszava. (ha nincs ilyen jelszó vagy elveszett, újat kell igényelni az erre a célra rendszeresített G1040-02 Kérelem/adatszolgáltatás elektronikus úton történő intézéséhez szükséges jelszó iránti kérelem elnevezésű nyomtatványon, amely a Magyar Államkincstár (MÁK) honlapjáról letölthető)

minden olyan dokumentum (állatorvosi igazolás, számlák, bizonylatok stb.), amelyek szükségesek az adott támogatási jogcímek igényléséhez

amennyiben már rendelkezik új plasztikkártya alapú őstermelői igazolvánnyal, azt mindenképp vigye magával a kérelem beadásához

amennyiben nem tud személyesen eljárni, akkor az igénylő meghatalmazottja kitöltve és megfelelően aláírva hozza magával a NAK-NY-73-as azonosító számú: „Meghatalmazás ügyfél képviselője részére Kamarai meghatalmazott előtti eljárásra (MH1)” elnevezésű nyomtatványt.

Kérjük, hogy a személyes adatokban történt változásokat (e-mail cím, telefonszám, lakcím, bankszámlaszám), feltétlenül jelezzék, mert sok esetben a támogatás kifizetése múlhat rajta. Különösen fontos a telefonos elérhetőség és e-mail cím megadása (amennyiben rendelkezik vele), a későbbi kapcsolattartás miatt!

  Üdvözlettel:
  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Share This