Üdvözöljük Galgahévízen

Útfelújítás Bagon az M3 csomópontban 2018. június 18-29 között

Tisztelt Polgármesteri Hivatalok!

Megkezdődik Bagon a Dózsa György út M3 kihajtó - M3-as feletti híd közötti szakaszának felújítása
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Bagon a 3105 j. út (Dózsa György út) 0+670 – 1+120 km szelvényei közötti szakaszon (az M3-as autópálya kihajtó útjának csatlakozásától a település központja felé, az M3-as autópálya feletti híd előtt lévő gyalogátkelőig) a Magyar Közút Nonprofit Zrt. nagyfelületű burkolat-felújítási munkálatokat végez a

2018. június 18-29.

közötti időszakban.

A felújítás keretein belül a Közút munkatársai a fenti útszakaszon a kopó, és kötőréteget is cserélni fogják. A beavatkozások időtartama alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek, sebességkorlátozás és időszakosan jelzőőrös forgalomirányítás lesz érvényben. E miatt nemcsak az autós forgalomban lehetnek torlódások, hanem a buszjáratok menetidejében is csúszások lehetnek.
A karbantartási munka pontos megkezdésének, illetve  befejezésének időpontjáról a www.utinform.hu elérhetőségen is tájékozódhatnak.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Megyei Igazgatóságának területileg illetékes monori mérnöksége részéről a kapcsolattartó:
Gőz József, mérnökség-vezető
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
mobil: +36 30 222-6534

A felújítási munka elvégzésének ideje alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Bagi Polgármesteri Hivatal